Incidenten

Auto’s botsen op kruising, bestelbus mist kanaal Winschoterdiep op meter na

Scheemda – Op de kruising van de Oude Rijksweg met de Haven Zuidzijde in Scheemda is woensdagavond een ongeval gebeurd tussen twee voertuigen. Bij het ongeval raakte niemand gewond.

- advertentie - 

Omstreeks half 9 kwamen de twee voertuigen, waarvan één met aanhanger met elkaar in botsing. Gezien er een verkeersregelinstallatie op de kruising staat, is het negeren van een rood stoplicht vermoedelijk de oorzaak.

De automobilist van de bestelbus met aanhanger, heeft een klein engeltje op zijn schouder gehad, op een meter afstand van het kanaal kwam het voertuig tot stilstand. Beide auto’s zijn bij het ongeval beschadigd geraakt, waarvan één total loss. Een bergingsbedrijf heeft de voertuigen afgesleept.

- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Close
Open chat
Tip ons!