Algemeen

Autoshow bij Van Staalduinen in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Vanaf donderdag 1 oktober tot en met zaterdag 3 oktober is het weer extra goed zaken doen bij de officiële KIA merkdealer van Winschoten en omstreken. Als u op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto dan zijn deze showdagen van Van Staalduinen voor u een echte buitenkans!

- advertentie -

Nieuw Bij Van Staalduinen onze occasionplein(voormalig terrein Century) met nog meer keuze.

Super gezellig!
Een nieuwe auto bekijken, proefrijden of kennis maken met alle andere activiteiten bij Van Staalduinen. Wist u bijvoorbeeld dat wij ook auto’s verhuren via de succesformule Autohopper. Of dat we ook PCA merkenspecialist zijn voor Peugeot en Citroën. Sterk in elk merk dus en altijd de service en klantvriendelijkheid die Van Staalduinen  kenmerkt.

Te veel om op te noemen!
Er is te veel voordeel om allemaal te noemen maar we geven u er alvast een paar. Bij aankoop van een nieuwe KIA krijgt u gratis voor € 500,- aan accessoires. Diverse occasions hebben een ander en duidelijk lager prijskaartje gekregen en als klap op de vuurpijl ontvangt u ook nog eens een waardebon van € 250. Kom naar de showroom en ontdek of uw droomauto ook in prijs is verlaagd. Wees er snel bij want op is…

Van harte welkom!
Alle acties zijn verleidelijk goed dus wie weet rijdt u straks in een nieuw(er)e auto. Bovendien krijgt u bij elke offerte een leuke attentie. U bent van harte welkom op de Zeefbaan 11 in Winschoten.  Dé Autoshow van Van Staalduinen in Winschoten mag u niet missen!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button