Cultuur

Cultuurhuis De Klinker mag meer dan 30 mensen ontvangen

Winschoten – 13 cultuurpodia in de provincie Groningen mogen meer dan 30 mensen ontvangen. Dat heeft de Veiligheidsregio Groningen besloten. Cultuurhuis De Klinker is daar een van.

- advertentie - 

Verder gaat het om De Molenberg in Delfzijl, BaronTheater in Opende, Geert Teis in Stadskanaal, Kielzog in Hoogezand, MartiniPlaza, Oosterpoort, Stadsschouwburg, Vera, Simplon, Grand Theatre en Forum Groningen in de stad Groningen en Van Beresteyn in Veendam.

Voor bioscopen moet nog een regeling komen, dat doen alle Veiligheidsregio’s in het Veiligheidsberaad. Reden is dat het vaak landelijke bioscoopketens zijn. Voor zowel bioscopen als cultuurpodia geldt dat de bar om tien uur ‘s avonds dichtgaat, ook als de voorstellingen pas later zijn afgelopen.

- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Close
Open chat
Tip ons!