Algemeen

Nog een afdeling in Old Wolde op slot wegens coronavirus

- advertentie -

Winschoten – In verpleeghuis Old Wolde van zorginstelling Oosterlengte in Winschoten is een medewerker positief getest op het coronavirus. Daardoor is opnieuw een afdeling van Old Wolde op slot gegaan. Het gaat om afdeling de Berkenhof. Dat meldt RTV Noord.

- advertentie -

Het is niet de eerste coronabesmetting in Old Wolde. De afdeling Appelhof ging vrijdag al in quarantaine omdat een bewoner besmet was met het virus. Inmiddels is één van de bewoners in de zorginstelling aan corona overleden. Of dat om de besmette bewoner gaat waarover vrijdag werd bericht, is niet bekend.

Lees ook: Afdeling Appelhof in quarantaine wegens coronabesmetting

De familie van de betrokken bewoners die op afdeling De Berkenhof van Old Wolde wonen, zijn op de hoogte gebracht van de genomen maatregelen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button