Algemeen

Ommelander Ziekenhuis verzoekt iedereen mondkapje te dragen

- advertentie -

Scheemda – Vanaf nu vraagt het Ommelander Ziekenhuis Groningen alle mensen die het ziekenhuis bezoeken een mondkapje te dragen. “Dit geldt voor patiënten, bezoekers en eventuele begeleiders. We volgen hiermee het dringende advies op dat het kabinet gister heeft uitgesproken. Ook alle mensen die bij ons werken volgen dit advies op.” staat geschreven in een stuk op Facebook.

- advertentie -

“We vragen jullie daarom: als je ons ziekenhuis bezoekt, neem dan een eigen mondkapje mee en draag deze zolang je in ons ziekenhuis bent.

Het is belangrijk dat we ons allemaal zo goed mogelijk aan de maatregelen houden zodat we zoveel mogelijk zorg kunnen blijven verlenen aan de mensen die dat nodig hebben. En zodat we zo gezond mogelijk blijven. We rekenen dan ook op jullie begrip.”

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button