Economie

Intervisser neemt Winschoter bedrijf BlikFris per direct over

- advertentie -

Winschoten – Nadat Intervisser in het voorjaar al was begonnen met de verkoop van frisdranken aan particulieren via Prijsbreker.eu en Bol.com zet het met de overname van BlikFris nu de volgende stap. Door de overname van BlikFris kunnen bedrijfskantines, sportkantines en schoolkantines nog beter worden voorzien van frisdranken en sportdranken.

- advertentie -

BlikFris uit Winschoten is een gevestigde naam in het noorden en gespecialiseerd in parallel- en partijhandel van A-merken frisdrank. Het bedrijf had naast de vele bedrijven ook enkele grote retailmerken als klant, waaronder supermarkten Jumbo, Coop en Plus. Ook benzinepompen Shell, Esso en BP behoren tot de klanten.

“Door het coronavirus merken wij dat de verkoop aan de horeca en evenementen flink is gedaald. BlikFris wist ondanks het virus toch door te groeien en toen Sven Hensema ons belde of wij wellicht interesse hadden zijn we om de tafel gaan zitten en er vrij snel samen uitgekomen.”, aldus eigenaar Jeffrey Visser.

Ook Sven Hensema, de oprichter van BlikFris, is tevreden over de verkoop. “Wat begonnen is met kofferbak handel is na ruim twee jaar gegroeid tot een mooi bedrijf wat ik met plezier heb opgebouwd. Zelf ben ik toe aan een nieuwe uitdaging en was ik op zoek naar een goede partij die mijn klanten op dezelfde wijze kon blijven bedienen en dat is met Jeffrey en zijn collega’s zeker gelukt.”

Intervisser is een jong en dynamisch bedrijf dat frisdranken, sportdranken, mixdranken, bier en gedistilleerde dranken levert aan diverse grote horeca bedrijven en evenementen in het noorden en onderscheid zich door de snelle service en de laagdrempelige manier van bestellen. Door de overname verwacht Intervisser volgend jaar de omzet te kunnen verdubbelen en enkele nieuwe banen te creëren op het kantoor en magazijn in Roden.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button