AlgemeenVideo

Wauw! Medewerkers ’t Vondelhuys doen mee aan Jerusalema Challenge (video)

- advertentie -

Winschoten – Je ziet inmiddels dagelijks nieuwe internethypes opspringen. Zo is er nu ook een nieuwe trend: de Jerusalema Challenge, waarbij grote groepen samen het typische dansje uitvoeren. In het zonnetje, op 1,5 meter afstand van elkaar en met een mondkapje op deden medewerkers van ’t Vondelhuys mee aan deze challenge.

- advertentie -

De challenge is groot geworden tijdens de eerste piek van de coronacrisis en staat symbool voor verbondenheid. De trend is vernoemd naar het lied waarop de deelnemers dansen. Het dansje is trouwens bedacht door een paar Angolese jongens en ging in mum van tijd de wereld over.

’t Vondelhuys is een groot verpleegcentrum aan de Vondellaan in Winschoten. Mensen kunnen in ‘t Vondelhuys opgenomen worden als zelfstandig wonen voor u niet meer mogelijk is.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button