Algemeen

Kapsalon Crehaartief opent haar deuren in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Na een loopbaan van 20 jaren bij verschillende werkgevers te hebben gewerkt is na een contractbeëindiging van Loes eind januari 2016 kapsalon Crehaartief in een blokhut in de achtertuin geboren. Anderhalf jaar later kwam Julius daar na een intensieve barbiersopleiding bij in.

- advertentie -

“Na ruim 3 jaar en een mooi groeiend klantenbestand hebben wij in mei 2019 de sprong naar een mooie vaste locatie aan Hoofdstraat in Hoogezand gemaakt. Ook hier blijven de klanten ons trouw en hebben we inmiddels 2 toppers erbij in dienst, Bianca en Charon, allebei allround kapsters met enkele jaren ervaring en dankzij trainingsavonden blijven zij geheel up to date en verkopen we inmiddels ook Tapparfum. Toen begin september deze kans om aan de Hortensiastraat 5 in Winschoten kapsalon Haar over te nemen hebben wij deze met 2 handen aangegrepen!”

Verbouwing
“Na een korte, intensieve verbouwing mag het eindresultaat er zijn! Julius kan zowel de dames als de heren knippen maar heeft toch de voorkeur voor het herenvak als Barbier (knippen en scheren met open mes) Maandagmiddag is in de salon dan eigenlijk ook echt een Herenmiddag!”

Afspraak
“Verder werken wij het liefst op afspraak maar houd u vooral het stoplicht aan de muur in de gate, brand deze groen: u kunt direct geknipt worden; brand deze oranje: u kunt dezelfde dag op een ander tijdstip nog geknipt worden; brand deze rood: Sorry! Volgeboekt deze dag.”

“In onze salon is iedereen welkom ongeacht welke leeftijd ook! Wij knippen, kleuren, permanenten, steken op en föhnen er op los om de klant van de mooiste kapsels te voorzien. Verder vinden wij het fijn om de klant ook een beetje te leren kennen en niet alleen te voorzien van een mooi kapsel.”

Openingsactie
“De gehele maand oktoberstarten wij met een openingsactie van €15 voor een knipbeurt. In de maand november hebben wij ook weer een leuke actie op de planning staan, dus houd u vooral de website www.Crehaartief.nl of onze Facebookpagina kapsalonCrehaartief in de gaten.”

“Vanaf nu kunt u tijdens openingstijden: maandag 13.00-17.30, dinsdag 8.30-17.30, woensdag 8.30-17.30, donderdag gesloten, vrijdag 8.30-17.30 en zaterdag 8.30-12.30 bellen op het tijdelijke mobiele telefoonnummer: 06-23531742 en kan er helaas nog niet met PIN betaald worden.”

Zodra de juiste kabels aangesloten zijn komt er een vast telefoonnummer aan en kunt u natuurlijk ook bij ons gewoon met PIN betalen. Wij hopen u spoedig te mogen verwelkomen!”

Ingezonden

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button