Incidenten

Auto raakt van de weg en belandt in sloot

- advertentie -

Oostwold – Maandag avond rond 22.30 uur werd brandweer Finsterwolde op gepiept voor een eenzijdig ongeval aan de Polderweg in Oostwold.

- advertentie -

Ter plaatse bleek het te gaan om een auto die door onbekende oorzaak in de sloot terecht is gekomen, ook was de inzittende al uit het voertuig waarop de brandweer als snel retour kazerne kon gaan.  Een ter plaatse gekomen ambulance heeft de persoon gecontroleerd maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Ook was het Mobiel Medisch Team (MMT) opgeroepen maar die kon boven Scheemda omkeren en hun weg vervolgen richting Eelde. De persoon is mee genomen door de politie voor een Blaastest. Berger Fruitema heeft het voertuig afgesleept.

Foto’s: Quintin Stoetman/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button