Op stap

Pompoen plukdag bij Educatieboerderij De Nieuwlandse Akker

Oostwold – Komt u ook uw eigen pompoenen plukken op zaterdag 10 of zondag 11 oktober 2020? Dit jaar verbouwd akkerbouwbedrijf Van Rulo uit Oostwold voor het eerst pompoenen, deze zijn biologisch geteeld en vol van smaak.

- advertentie - 

Als educatieboerderij vinden zij het leuk om de boer en de burger te verbinden. Een pompoenen plukdag is een leuke en (inter)actieve manier hiervoor. Bij binnenkomst krijgt u een heerlijke pompoensoep aangeboden om te proeven en kunt u vervolgens uw eigen pompoenen gaan plukken.

Wilt u wel graag pompoenen, maar wilt u ze liever niet zelf komen proeven of plukken? Dit is geen enkel probleem! Daarvoor is er dit jaar de pompoen drive-in. Het is mogelijk om van tevoren via de website een bestelling te plaatsen. Hier kunnen meerdere producten worden besteld die rechtstreeks bij de boer vandaan komen. Vervolgens wordt uw bestelling van tevoren klaar gemaakt en voor u klaargezet. Klik op de link om alvast uw bestelling te plaatsen: http://bit.ly/Plukdagformulier

Ook ter plaatse kunt u nog een bestelling doorgeven. De keuze van producten op locatie is beperkter dan wanneer u via de website bestelt, aangezien hier ook andere leveranciers bij aangesloten zijn.

Drive-in of plukken
Hoe werkt de drive-in: U komt naar ons toe, Hunningaweg 19 te Oostwold. Hier kunt u kiezen uit de optie om de auto te parkeren en zelf actief te gaan plukken of u kunt oprijden bij de drive-in om uw bestelling te plaatsen of af te halen. Hier wordt u geholpen met uw bestelling en kunt u afrekenen.

Wilt u zelf pompoenen komen plukken dan zet u uw auto op het parkeerterrein en volgt u de looproute richting de pluktuin. Hier krijgt u eerst een kopje pompoensoep van ons aangeboden en daarna kunt u zelf vrij gaan plukken. Als u gaat plukken staan er mensen om u instructies te geven. Als u klaar bent, kunt u naar de uitgang om af te rekenen.

U kunt zaterdag 10 en zondag 11 oktober 2020 op de boerderij terecht tussen 10:30 uur en 16:00 uur.

Voor meer informatie over Educatieboerderij De Nieuwlandse Akker zie de website.

- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Close
Open chat
Tip ons!