Kort nieuws

K6 doneert 11.000 euro aan het Hospice Sint Maartenhuis

- advertentie -

Winschoten – De stichting K6 Tegen Kanker hield tussen november 2018 en oktober 2020 acties voor het Hospice Sint Maartenhuis te Winschoten. In deze periode werden er tal van acties georganiseerd waaronder ATB tochten, een fietstocht langs de vestigingen van Haans 24/7, een Benefietconcert mmv Twij Körten Twij Langen en 2XY, een spinningmarathon etcetera.

- advertentie -

Ook kreeg K2 veel donaties. Gedurende deze acties werden binnengekomen gelden direct ingezet voor concrete zaken, nodig om het werk binnen het Hospice
aangenamer te maken.

Bart Kruizinga voorzitter van K6: ” Het was een erg mooi doel. We hebben veel waardering voor het werk van die vele vrijwilligers van het hospice. Ze hadden wensenlijstjes en we hebben veel aan kunnen bieden. Je ziet direct waar het terecht komt en dat maakt het dat we heel tevreden zijn over onze samenwerking.”

Foto: ingezonden

Op 1 oktober sloot K6 hun actieperiode voor het hospice af. In De Meet in Bellingwolde werd aan de voorzitter Trijnko Pelgrim een oorkonde overhandigd met daarop het bijeengebrachte bedrag van maar liefst 11.000 euro.

Trijnko: ” We voelen ons vereerd dat K6 Tegen Kanker ons als goed doel heeft uitgekozen. We werden steeds verrast met donaties. En de spullen komen erg goed terecht. Het veraangenaamd het verblijf van onze gasten
en hun familieleden en zorgt ervoor dat onze vrijwilligers hun werk beter kunnen doen. We zijn K6 erg dankbaar.”

K6 is vanaf 2015 bezig voor goede doelen. Ze hebben inmiddels meer dan EUR 60.000 bijeengebracht.

Aan het hospice werd gedoneerd: 2 TV’s, een laptop, 2 sta-op-stoelen, rolstoel, 2 leestafels, koffiemachine,  rookschort, draaiplateau en voor het gehele pand nieuwe vitrages en overgordijnen.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button