Algemeen

Opticien Butiq viert haar 4-jarig jubileum

- advertentie -

Scheemda – Het in Scheemda gevestigde optiekbedrijf Butiq bestaat op 16 oktober 4 jaar, en wie jarig is trakteert! Butiq waardeert haar klanten enorm en viert haar verjaardag daarom graag samen met hen. Van 13 tot en met 24 oktober mag je bij aankoop van een bril een heuse draai geven aan het prijzenrad in de winkel en maak je hiermee kans op allerlei mooie prijzen!

- advertentie -

‘’De cadeaus in het rad lopen zeer uiteen.’’ vertelt Saskia Knoop. ‘’Van 10-20% korting op een montuur, gratis upgrades op de glazen zoals een nano coating of speciale PRO410 glazen*, tot aan een eyeshaker om je bril te reinigen. De echte geluksvogel kan zelfs het montuur cadeau krijgen!’’

Ook aan de kinderen is gedacht. Zij krijgen bij aankoop van een bril een leuke TY- sleutelhanger cadeau.
Zorg dat je erbij bent, want dit wil je niet missen! Uiteraard nemen wij de RIVM richtlijnen tijdens dit feestelijke jubileum in acht.

Over Butiq
In de afgelopen 4 jaar is Butiq uitgegroeid tot dé plek met liefde voor het vak en tijd en aandacht voor de klant. Butiq in Scheemda is ontstaan door het stellen van de simpele vraag: Waarom doen we dingen zoals we ze doen? Otto en Saskia presenteren in het oosten van Groningen een nieuwe manier van kijken. Want hoeveel opticiens luisteren écht naar de behoefte van de klant? Welke brillenzaak weet meer dan alleen de sterkte van jouw ogen?

Vooruitstrevend op het gebied van techniek, design en service. Waar alles wordt gedaan voor dat magische moment wanneer jij de juiste bril opzet.

Het in Scheemda gevestigde optiekbedrijf Butiq stelt dat een oogmeting niet meer van deze tijd is. Een oogmeting bepaalt een oogafwijking ‘, maar voor een ideale kijkoplossing is dit niet voldoende. Elk oog is zo uniek als een vingerafdruk. Met de innovatieve meetapparatuur die we gebruiken, spreken we niet meer van een oogmeting. Het reikt veel verder: wij doen een kijkonderzoek’. Wij kunnen voorzien in geïndividualiseerde glazen met onze DNEye oogmeting. Door brillenglazen te maken die gebaseerd zijn op de biometrie van jouw individuele ogen, bieden we de scherpst mogelijke kijkervaring”.

Bij Butiq kijken we naar de biometrie van het hele oog. Daarbij gaan we veel verder dan de huidige standaarden binnen de optiekbranche, aldus Otto Knoop, opticien en eigenaar van Butiq. Naast het kijkonderzoek biedt Butiq haar klanten een unieke aanpak bij het vinden van de juiste bril. Aan de hand van een kleurenanalyse wordt een persoonlijk stylingadvies vastgesteld. Het bepalen van het doorkijkpunt in de gekozen bril gebeurt vervolgens aan de hand van een 3D-meting.

Dit alles vindt plaats in de sfeervolle winkel aan de Poststraat 10 in Scheemda, waar Otto en Saskia Knoop en hun team je van harte welkom heten. Voor meer informatie of het plannen van een afspraak kan je terecht op: www.butiq.nl.

* Nano coating: ultra gladde coating zodat vet en vuil minder hecht aan het glas. PRO410 glazen bieden bescherming tegen o.a. UV-straling.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button