Weerbericht

Wisselvallig weer houdt aan tijdens herfstvakantie Noord

Landelijk – De herfstvakantie doet dit jaar haar naam eer aan. Het blijft namelijk wisselvallig weer met dagelijks kans op buien. Vooral dit weekend is het van tijd tot tijd kletsnat met stevige buien. De meeste regen valt net als afgelopen dagen in de kustgebieden. Halverwege volgende week lijkt de buienkans af te nemen, maar geheel droog wordt het niet.

- advertentie - 

Wanneer de herfstvakantie in de regio Noord dit weekend begint is het een komen en gaan van buien.

De wind zoekt de west- tot noordwesthoek op en blaast frisse lucht naar ons land. Het wordt slechts 12-13 graden en dat is kouder dan de gebruikelijke 14-16 graden voor deze tijd van het jaar. Tussen de buien door is ruimte voor de zon. Met de stevige wind erbij en zicht op de ‘Hollandse’ wolkenluchten voelt het echt aan als herfst.

Ook vervolg herfstvakantie regio Noord wisselvallig weer
Ook na het weekend blijft het wisselvallig met dagelijks kans op buien. Bovendien blijft de temperatuur met een graad of 13 aan de lage kant. In de loop van de week lijkt de buiigheid wat minder te worden, maar geheel droog weer zit voorlopig niet in de pijplijn. Al met al is het echt weer om het binnen knus te maken óf de buien te trotseren tijdens een herfstwandeling met paraplu of poncho.

- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Close
Open chat
Tip ons!