Incidenten

UPDATE: Brandweer massaal uitgerukt voor grote brand Scheemda (video)

- advertentie -

Scheemda – Dinsdagavond omstreeks 20.35 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een woningbrand aan de Molenstraat in Scheemda. Meerdere hulpdiensten, waaronder de brandweerlieden van Scheemda en Winschoten kwamen met spoed ter plaatse.

- advertentie -

In een woning aan de Molenstraat bleek brand te zijn ontstaan. Hoe dit heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend. “Omdat er mogelijk gevaar is voor uitbreiding hebben we opgeschaald naar grote brand. Om genoeg water naar het pand te krijgen leggen we slangen over de Oude Rijksweg en komt het groot watertransport ter plaatse.” aldus de brandweer.

Bij de brand komt veel rook vrij. Toen de brandweerlieden ter plaatse kwamen, sloegen aan de achterzijde de vlammen al uit de schuur. De brandweerlieden zijn op dit moment nog bezig met het blussen van de schuur.

De omgeving is door de hulpdiensten afgezet.

Foto’s: Q.Stoetman & D.Postma & M.Kraan/ OldambtNu.nl

 

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button