Incidenten

Beschonken bestuurder kantelt met bestelbus in Finsterwolde

- advertentie -

Finsterwolde – Een beschonken bestuurder is in de nacht van zaterdag op zondag met zijn bestelbus gekanteld op Kerkeweg in Finsterwolde. Het voertuig kwam in een berm tot stilstand. Agenten constateerden na blaastest dat hij onder invloed van alcohol was.

- advertentie -

Door het ongeluk heeft het voertuig flinke schade opgelopen. Een berger heeft de bestelbus weggesleept. De man is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau om daar onder andere een ademanalyse te doen. Hij raakte niet gewond.

Twee ongevallen
Opmerkelijk is dat de agenten op weg waren naar een ander ongeval in dezelfde zelfde straat. Tijdens de spoedrit daarnaartoe kwamen ze dit ongeval tegen. Een stukje verderop was ook een beschonken bestuurder van de weggeraakt.

De politie heeft van beide ongevallen een rapport opgemaakt.

Lees ook: Beschonken bestuurder raakt met voertuig in de sloot in Finsterwolde

 

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button