Incidenten

Beschonken bestuurder raakt met voertuig in de sloot in Finsterwolde

- advertentie -

Finsterwolde – In de nacht van zaterdag op zondag omstreeks 01.50 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de Kerkeweg. Zowel de politie als een ambulance kwamen ter plaatse.

- advertentie -

Op deze weg bleek een bestuurder met zijn voertuig half in de sloot te zijn beland. Het ambulancepersoneel heeft het slachtoffer behandeld en overgebracht naar het ziekenhuis. Omdat de bestuurder van deze pick-up onder invloed was van alcohol, zal er bij hem een bloedproef worden afgenomen.

Twee ongevallen
Op dezelfde weg, zo’n twee kilometer verderop, bleek een bestelbus op zijn zijkant in de berm te liggen. Ook deze bestuurder is opgevangen door het ambulancepersoneel en behandeld in de ambulance. Vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig. Wel was deze man ook in onder invloed van alcohol.

De politie heeft van beide ongevallen een rapport opgemaakt.

Lees ook: Beschonken bestuurder kantelt met bestelbus in Finsterwolde

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button