AlgemeenSport

‘Do this at home’ bij Sportcentrum Nico Jager

- advertentie -

Winschoten – Maandag 19 oktober start ‘DO THIS AT HOME’, de thuiseditie van Body Support, het succesvolle leefstijlprogramma van Sportcentrum Nico Jager in Winschoten. De programma’s van Body Support zijn voor mensen die willen werken aan een gezonde leefstijl mét blijvend resultaat. Deelnemers ervaren hoe ze fitter en sterker kunnen worden en ontdekken ze een gezonde manier van afvallen.

- advertentie -

In deze tijd liever niet naar de sportschool?
In de tegenwoordige Coronatijd vinden veel mensen het niet prettig om op plaatsen te verblijven waar veel mensen bij elkaar zijn, zoals in de sportschool. Terwijl dat nu juist de plek is waar je aan je weerstand kunt werken door te zorgen dat je er ook fysiek goed voor staat. ‘DO THIS AT HOME’ biedt een combinatie van thuistrainingsschema’s, dagelijkse menu’s en coaching op afstand. De trainingsprogramma’s zijn gemakkelijk te volgen en het programma bevat kant-en-klare boodschappenlijstjes voor de supermarkt.

Patrick Stegenga, hoofd fitness: “‘DO THIS AT HOME’ is een mooie kans om een blijvende leefstijlverandering te realiseren. Natuurlijk ontvangen wij sporters het liefst in de sportschool, maar we begrijpen dat dat nu niet altijd gaat. Dit programma biedt dan een superleuk alternatief.”

Aanmelden DO THIS AT HOME
Aanmelden kan door in te schrijven op www.nicojager.nl of door een mail te sturen naar backoffice@sportcentrumnicojager.nl. Check voor tarieven en voorwaarden www.nicojager.nl

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button