Economie

Autobedrijf de Winter geeft restaurant Bellissima bezorgauto in bruikleen

Oldambt – In de achterliggende corona maanden, zijn veel mensen op verschillende manieren wel geraakt. En ondanks alle zorgen die er zijn, ontstaan er ook mooie acties. Een hart onder de riem voor de buur die niet zelf naar de supermarkt durft, een ritje naar een ziekenhuis met een kennis. Stukje ‘noaberschap’, elkaar gewoon even helpen binnen de mogelijkheden van de maatregelen.

- advertentie - 

Dit geldt ook voor ondernemers. De meeste sectoren zijn getroffen en daarbij heeft vooral de horeca het met de tweede keer volledig op slot, zwaar te verduren.

De Winschoter ondernemers Daniël van Autobedrijf de Winter en Angelo van Pizzeria & Italiaans Restaurant Bellissima komen elkaar zakelijk en privé wel eens tegen. Daniël: “Toen de horeca voor de tweede keer op slot ging, dacht ik echt even, hoe gaan al die bedrijven dit nu weer oplossen. Eerst op slot, daarna met allerlei investeringen en veranderingen weer open en dan weer de deuren dicht.” Voor Angelo van Bellissima was het even flink aanpassen. Van lekkere gerechten serveren in het eigen restaurant naar een bezorgservice.

Daniël: “Wij hadden deze zomer een Italiaanse actie en daardoor een Fiat Panda in Italiaanse kleuren laten pimpen. Deze stond nog in de showroom te wachten op een nieuwe eigenaar. En toen dacht ik, waarom zou ik Angelo niet vragen of hij deze een poosje wil gebruiken voor het bezorgen.”

Angelo is blij met deze tijdelijke extra auto en wilde daar iets voor terugdoen. “Dus ben ik naar Creative People gestapt en heb mooie stickers voor op de auto laten maken. Nu rijden wij rond in de regio met een knappe herkenbare auto.”

Samen staan we sterk… zowel de burgers als de ondernemers.


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button