Cultuur

Bezoekers welkom in De Klinker voor films

- advertentie -

Winschoten – Alle theatervoorstellingen t/m 11 november zijn afgelast. Toch kunnen kan Cultuurhuis de Klinker nog bezoekers ontvangen want er staan dagelijks leuke, nieuwe films op de agenda. Wil je er dus even op uit, dan ben je in De Klinker van harte welkom.

- advertentie -

We leven de Coronamaatregelen natuurlijk na om ervoor te zorgen dat een bezoek veilig is. Dat betekent o.a. dat de horeca is gesloten, er maximaal 30 personen per zaal mogen zijn en dat we bezoekers aanraden een mondkapje te dragen. Men mag zelf verpakt eten en drinken meenemen, om het bioscoopgevoel toch compleet te maken.

Deze week draaien onder andere de films Casanova’s, Jackie en Oopjen, Bigfoot Family, De piraten van hiernaast, The Shining, Made in Italy en After we Collided. Daarnaast hebben we iedere woensdagmiddag een leuke kinderfilm en op woensdagavond een film voor volwassenen. Op dinsdag- en donderdagavond draait er een film van de Filmliga. Kaarten zijn verkrijgbaar via indeklinker.nl/films of een half uur voor aanvang.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button