Algemeen

Winkeliers brengen Sint Maarten traktaties naar Winschoter basisscholen

Winschoten – Sint Maarten verloopt dit jaar anders dan voorgaande edities. Op 11 november kunnen de kinderen met hun lampion de wijken in om langs de deuren te gaan, maar massaal bij winkels langsgaan is dit jaar niet mogelijk.

- advertentie - 

Winschoter winkeliers van de Retail Club hebben daar wat op bedacht. “We brengen voorverpakte traktaties naar alle scholen in Winschoten. Zodat ze daar uitgedeeld kunnen worden aan de 1588 schoolgaande kinderen,” aldus Pascal Meinders van de winkeliersvereniging. “Op die manier zorgen we ervoor dat er geen grote samenloop van kinderen en ouders ontstaat in het winkelcentrum.”

De traktaties zijn gekocht bij snoepwinkel Mecca, één van 121 leden van de Retailclub. Met creativiteit en goede wil is er ook in coronatijd veel mogelijk.

- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button