Incidenten

Twee arrestaties na zware mishandeling

- advertentie -

Winschoten – “Met de arrestatie van een 24-jarige inwoner van Scheemda en een 26-jarige man uit Winschoten verwachten wij een zware mishandeling in het centrum van Winschoten te hebben opgelost.” aldus de politie.

- advertentie -

Bij de mishandeling zondagavond 11 oktober werd een 29-jarige inwoner van Den Haag dusdanig tegen zijn hoofd geschopt en geslagen dat zijn kaak op meerdere plekken brak en hij een hersenschudding opliep. Een 26-jarige bekende van hem werd eveneens mishandeld. Hij liep minder ernstig letsel op.

“Het tweetal was die avond in een café in het centrum geweest. Daar had een van hun het kort aan de stok gehad met een van de latere verdachten. Toen de mannen naar de Venne liepen om naar huis te gaan werden ze door twee personen aangevallen en zwaar mishandeld.” zegt de politie.

“Een getuigenoproep leverde enkele waardevolle reacties op. Het onderzoek is nog in volle gang.”

Lees ook: Politie zoekt getuigen van ernstige mishandeling van twee mannen

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button