Op stap

Organisatie: ‘Plan rondrit Sinterklaas naar de prullenbak verwezen’

- advertentie -

Winschoten – Het plan van Handel en Nijverheid (H&N) Winschoten om met Sinterklaas een rondgang door Winschoten te maken gaat niet door. “Gemeente Oldambt en de Veiligheidsregio Groningen hebben de plannen van H&N en Rainbow Events alsnog naar de Prullenbak verwezen.” schrijven ze in hun persbericht.

- advertentie -

Het plan was om met Sinterklaas en zijn Pieten een rondgang te maken door de straten in Winschoten. Er zou niet gestopt worden. “Vanwege de aangescherpte maatregelen kan ook de rondrit door de Wijken niet doorgaan, op dit moment is geen enkele vorm van een alternatieve sint-intocht toegestaan.” meldt de organisatie.

Lees ook: Toch Sinterklaas(?): Sint komt naar de kinderen in Winschoten

Verrassingsbezoeken
“Sinterklaas vindt dit natuurlijk erg jammer en heeft laten weten alsnog het centrum van Winschoten te bezoeken, echter het gaat dan om verrassingsbezoeken. Om groepsvorming te voorkomen worden de dagen en tijdstippen niet bekent gemaakt. Daardoor blijft het een grote verrassing wanneer jij Sinterklaas en zijn Pieten tegenkomt.” aldus Eduard Abbas van Rainbow Events. “Zodra er meer informatie is zullen we dit communiceren via deze Facebookpagina.”

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button