Incidenten

Frontale botsing bij verkeerslichten in Heiligerlee

- advertentie -

Heiligerlee – Op de kruising Oude Rijksweg met de Provincaleweg (N964) bij Heiligerlee zijn dinsdag aan het begin van de middag twee auto’s met elkaar in botsing gekomen. Door de politie werd de kruising afgesloten. Ook brandweer Winschoten kwam ter plekke, er zat gelukkig niemand bekneld.

- advertentie -

Het ongeval gebeurde omstreeks 12:07 uur. Door een nog onbekende oorzaak kwamen de twee auto’s met de kruising bij de verkeerslichten met elkaar in botsing. De inzittenden werden gecontroleerd door het ambulancepersoneel, er raakte niemand gewond.

Beide auto’s liepen forse schade op door de botsing. Berger Fruitema heeft beide auto’s afgesleept. Een maand geleden ging het op deze plek ook 2 keer mis.

Auto’s botsen op kruising, bestelbus mist kanaal Winschoterdiep op meter na
Botsing met twee auto’s bij kruising met verkeerslichten

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button