Kort nieuws

Sint Maarten in 2020

- advertentie -

Winschoten – Ondanks de corona-maatregelen mocht het Sint Maarten lopen wel doorgaan van de Veiligheidsregio Groningen. Winkelcentra en winkeliersverenigingen in onze provincie kozen er in de meeste gevallen voor om geen Sint Maarten te vieren. Voor sommigen was dit een teleurstelling, maar er waren ook vele positieve reacties van mensen die blij waren dat er weer kinderen langs de huizen kwamen.

- advertentie -

Wij zagen in Winschoten vele kinderen langs de huizen gaan om hun liederen ten gehore te brengen. Ook bij de deuren waren allemaal vrolijke mensen die graag iets aan de kinderen overhandigden. De een had een tafeltje neer gezet waar de snoepbak op kon staan, de ander had met vlaggetjes de 1,5 meter afstand aangegeven. Kortom, Sint Maarten 2020 was volgens ons succesvol!

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button