Algemeen

Sint Maarten in verpleegtehuis De Tjamme

- advertentie -

Beerta – In het verpleegtehuis De Tjamme te Beerta kon Kip Kap Kogel niet zo als anders worden georganiseerd. Er werd een actie opgezet met een route die werd aangegeven langs de ramen van de ouderen.

- advertentie -

Het pad was mooi verlicht met lichtjes. Men eindigde in het prieeltje waar de kinderen hun liedjes konden zingen en waar men namens de ouderen en het verpleegtehuis de Tjamme een zakje met wat lekkers kreeg. De ouderen konden via het raam of in de recreatiezaal kijken naar de mooie lampionnetjes. Er werd uitbundig gezwaaid en de kinderen lieten buiten hun lampionnetjes zien. De ouderen genoten hier erg van .

Je moet wat verzinnen om dit toch door te laten gaan en met succes is het gerealiseerd door de activiteitenleiders van het verpleegtehuis de Tjamme.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button