Cultuur

Groningse bibliotheken gaan online voorlezen

- advertentie -

Winschoten – Bij Biblionet Groningen is voorlezen altijd een feestje! Nu de Groningse bibliotheken tijdelijk geen groepsactiviteiten kunnen organiseren, gaan de medewerkers weer voorlezen via Facebook Live. Donderdag 19 november om 10.00 uur kunnen de kleintjes digitaal genieten van een heerlijk voorleesverhaal.

- advertentie -

Wil je vanuit huis genieten van een prachtig prentenboek? Kijk dan donderdag 19 november naar het BoekStart Voorleeshalfuurtje op Facebook Live. Deze ochtend lezen we weer een verhaal voor en zingen we samen de leukste kinderliedjes. De voorleessessie is te volgen op alle pagina’s van de Groningse bibliotheken, waaronder facebook.com/groningsebibliotheken.

Meer digitale voorleesverhalen
Wil je nu al genieten van online voorleesverhalen? Kijk op biblionetgroningen.nl/boekenroosje voor onze sprookjesserie over Boekenroosje.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button