Sport

VV Bato aangewezen als Erkend Leerbedrijf voor studenten

Winschoten – “Met enige trots kunnen we bekendmaken dat de v.v. BATO voor de komende 4 jaar een Erkend Leerbedrijf is voor studenten die de opleiding Sport & Beweging volgen bij het ALFA College in Groningen.” dat meldt het bestuur aan OldambtNu.nl.

- advertentie - 

Hiermee zijn is de voetbalclub nu Erkend Leerbedrijf voor het Middelbaar Beroeps Onderwijs (MBO).

“Deze erkenning is een bevestiging dat we bij onze vereniging de juiste koers varen. Ondanks de huidige corona maatregelen blikken we met deze positieve ontwikkeling en erkenning voorzichtig vooruit naar de toekomst, waarbij we menig student hopen te verwelkomen en te begeleiden voor een optimale ontwikkeling.” aldus het bestuur.


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button