Incidenten

Slachtoffer gevonden achter boom door politiehond in Beerta

- advertentie -

Beerta – Op de Nieuweweg in Beerta is donderdagavond een auto in tuin terechtgekomen. De auto kwam vanaf de Hoofdweg en raakte door een onbekende oorzaak van de weg en reed vervolgens door een bosschage en kwam in een tuin tot stilstand.

- advertentie -

De hulpdiensten, waaronder brandweer Finsterwolde, werden met spoed opgeroepen. Bij aankomst van de hulpdiensten werd er geen bestuurder aangetroffen. De hulpdiensten gingen direct bezig met een zoektocht met met onder andere een politiehond. Ook werd er een burgernetmelding verstuurd, waarin werd opgeroepen uit te kijken naar een 25-jarige man die mogelijk gewond was.

De politie trof de man na enig zoeken uiteindelijk aan achter een boom, aan de overkant van de weg. De burgernetmelding werd daarop gesloten.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button