Algemeen

Vermiste kat uit Winschoten wordt in Papenburg(D) teruggevonden

Winschoten – Afgelopen week was Daisy, de kat van Ryleen Harkema uit Winschoten vermist. Ze deelde een oproep op de Facebookpagina ‘Zoek huisdier Zoek eigenaar’ van de regio Oldambt, Bellingwedde en Pekela in de hoop haar kat terug te vinden.

- advertentie - 

En dit had succes, al vrij snel werd er een reactie geplaatst dat haar kat mogelijk gezien was aan de Friederikenstrasse in Papenburg, een stad in Duitsland. En het klopte, toen de kat was gevangen bleek ze 40 kilometer verderop te zijn. “Mijn oproep werd door iemand anders gedeeld op een soort gelijke Facebookpagina maar dan in Duitsland.” vertelt Ryleen. “Een volger hiervan heeft Daisy zien lopen en voor mij gevangen. Alles kwam overeen, het moest haar wel zijn!”

“Het was zo’n 40 minuten rijden, hoe Daisy daar is gekomen is me een raadsel. Gelukkig heb ik haar weer terug” zegt ze. “Ik heb voor haar gauw een bos bloemen gekocht, ik vond het zo lief!”

 

- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Close