Sport

Keepersfabriek rond met succes najaarscursus af

- advertentie -

Winschoten – De keepersfabriek heeft de najaarscursus In Winschoten en Wildervank met succes afgelopen weekend afgerond. Nadat de voorjaarscursus door de corona epidemie moest worden stopgezet kon gelukkig de najaarscursus wel doorgang vinden.

- advertentie -

Ongeveer 32 keepers en keepsters in alle leeftijdscategorieen hebben hun vaardigheden de afgelopen 10 weken verbeterd en hebben dat ook laten zien bij hun club. Vangen, traptechniek, valtechniek, coaching en meerdere skills zijn allemaal voorbijgekomen in de cursus en de ontwikkeling daarin is duidelijk zichtbaar.

Afgelopen vrijdagavond en zondagmorgen zijn de diploma’s uitgereikt aan de deelnemers. De voorjaarscursus start weer op 5 maart 2021 en opgave daarvoor is al weer mogelijk via de website www.dekeepersfabriek.nl of info is op te vragen via info@dekeepersfabriek.nl.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button