AlgemeenIncidentenKort nieuws

Bestuurder zonder geldig rijbewijs vlucht voor de politie

Winschoten – Afgelopen nacht wilde de politie een bestuurder van een personenauto controleren. Op de Winschoterweg gaf de politie een stopteken waarna de bestuurder er op hoge snelheid vandoor ging.

- advertentie - 

De bestuurder beging tijdens zijn rit diverse verkeersovertredingen. Het raken van een stoeprand stopte hem niet. In Winschoten aangekomen nam hij vermoedelijk een afslag verkeerd waardoor hij bij een sloot tot stilstand kwam. Hij sprong uit de auto en sloeg opnieuw op de vlucht. De auto, die nog in de versnelling stond, rolde de sloot in.

Na een korte achtervolging te voet werd de bestuurder aangehouden. Hij bleek in het bezit van een ongeldig rijbewijs en werd verdacht van het onder invloed van alcohol en/of drugs te rijden. Tegen de bestuurder wordt proces verbaal opgemaakt.

- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Close