AlgemeenSport

Hans Nijland neemt eerste exemplaar “Scheids! Hoe lang nog?” in ontvangst

- advertentie -

Winschoten – Bij Bruna boekhandel Nieborg nam oud FC Groningen directeur Hans Nijland het eerste exemplaar van het door David Stolk geschreven boek in ontvangst. Stolk, bijgestaan door voetbalkenner Gert Meulman, portretteert in het 140 pagina’s tellende boek alle dertien voetbalclubs in het Oldambt. Hij duikt in hun verleden maar tekent ook hun huidige wel en wee op. Daarnaast had hij persoonlijke gesprekken met gerenommeerde voetballers uit de regio zoals Jan Veenhof, Gerard Wiekens en de Winschoters Marnix Kolder en Dick Lukkien. Het boek bevat columns van o.a. oud voetballer Jan Mulder (ooit begonnen bij WVV) en NRC columnist Marcel van Roosmalen.

- advertentie -

“Scheids! Hoe lang nog?” bevat bovendien unieke foto’s, veelal gemaakt door, of uit de archieven van Gert Meulman. Het boek is een uitgave van Uitgeverij Nieborg en te koop voor € 14,95 en te koop bij Bruna boekhandel Nieborg en de Readshop in Winschoten.

Nadat Nijland (directeur van FC Groningen van 1997 en 2019) het boek overhandigd kreeg door David Stolk, en David van Hans de nieuwe seizoensgids kreeg, was er ruimte voor beide mannen het boek te signeren.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button