Algemeen

Vrienden van Scheemda schenken vlaggenmasten aan kindcentrum De Zwerm

- advertentie -

Scheemda – De organisatie van de Stichting Vrienden van Scheemda wilden een feestweek organiseren van 27 april 2020 tot en met 5 mei 2020,  van Koningsdag tot en met bevrijdingsdag. Op 5 mei zou er onder andere een optocht plaats vinden.

- advertentie -

Er is een aantal jaren door de Stichting op Koningsdag activiteiten georganiseerd om geld te realiseren voor deze festiviteiten, waarbij ook de kinderen en de ouderen in het bejaardencentrum Nieuw Vredenhoven getrakteerd zouden worden. Maar door de Coronavirus werd alles afgelast. Toch wilde de organisatie iets doen voor de kinderen.

Een sponsoractie werd nog op touw gezet. Hierdoor kon het budget verhoogd worden, met dank aan Henkel, Haven Noordzijde te Scheemda voor hun bijdrage. Men kwam op het idee om de nieuwe school, een samenvoeging van alle lagere scholen in Scheemda, 2 vlaggenmasten te schenken.

Op vrijdag 20 november werd door de Stichting Vrienden van Scheemda deze masten inclusief vlaggen aangeboden. Dit gebaar is door de onderwijzers in dank aanvaard.

De organisatie van Vrienden Van Scheemda bestaat uit Clementine Edens, Henk van Sluis, Bert Vos, Nanno Nanninga, Onno Drent.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button