Incidenten

Meerdere personenauto’s botsen op N967 nabij Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Op de N967 – Winschoterweg zijn zaterdag aan het eind van de middag drie personenauto’s met elkaar in botsing gekomen. Dat meldt incidentenwebsite 112Groningen.nl

- advertentie -

Omstreeks vijf voor half zes kwam de melding van het verkeersongeval bij de hulpdiensten binnen die daarop meteen met meerdere voertuigen uitrukten. Door nog onbekende oorzaak kwamen de drie voertuigen met elkaar in botsing.

De inzittenden van de betrokken voertuigen werden door het ambulancepersoneel nagekeken op verwondingen. Politieagenten hielpen de betrokkenen met het invullen van de schadeformulieren. Twee voertuigen moesten door een bergingsbedrijf worden afgesleept, één voertuig kon op eigen kracht zijn weg vervolgen.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button