Politiek

Partij voor de Vrijheid wil meedoen tijdens gemeenteraadsverkiezingen in Oldambt

- advertentie -

Oldambt – De Partij voor de Vrijheid (PVV) wil deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen van Oldambt. Deze verkiezingen zullen plaatsvinden in maart 2022 en de partij wil een goede kandidatenlijst opstellen. Het zal dan voor het eerst zijn dat de partij van Geert Wilders mee gaat doen in de gemeente Oldambt. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij de PVV Groningen.

- advertentie -

Sinds de gemeente Oldambt bestaat wordt er in de gemeente veel op de Partij voor de Vrijheid gestemd. Bij de Tweede Kamerverkiezingen in 2017 werd de PVV zelfs bijna de grootste partij. Een krachtig signaal zou zijn om vanaf maart 2022 ook mee te doen in de gemeentepolitiek van het prachtige Oldambt. Voor die gemeenteraadsverkiezingen zoekt de PVV dan ook naar kandidaat-gemeenteraadsleden en/of sympathisanten die graag een ondersteunende rol willen vervullen.

Tweede partij
De PVV roept inwoners van Oldambt dan ook op om zich aan te melden: De opmars van de PVV zet door. Het is de tweede partij van Nederland! En ook lokaal is er een grote behoefte aan een sterke PVV. Ton van Kesteren, fractievoorzitter van de PVV in zowel Provinciale Staten als in de gemeenteraad van Groningen, is optimistisch: “De gemeente Oldambt is de belangrijkste handelsgemeente van het Ommeland. Het zou jammer zijn als de PVV na de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 in de gemeenteraad van Oldambt ontbreekt.”

Ervaring met de lokale en/of regionale politiek en maatschappelijke betrokkenheid zijn een pré. Deel je de standpunten van de Partij voor de Vrijheid en sta je stevig in je schoenen? Stuur dan je motivatie en een uitgebreid CV naar pvv@ps-provinciegroningen.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button