Algemeen

Mooie prijzen voor meest sfeervol verlichte huizen in Oldambt!

- advertentie -

Oldambt – “It’s beginning to look a lot like Christmas…” Bing Crosby zong het al lang geleden! Raak jij ook al helemaal in kerststemming? Ben je druk in de weer om je huis tot een echt KERSThuis om te toveren? Het huis sfeervol verlicht met fijne lampjes, subtiel en ingetogen gedecoreerd, of ga je helemaal los met spetterende kleuren en figuren? Ben je van “des te meer, des te mooier”, of meer het type “less is more”?

- advertentie -

Nog maar een paar weken tot de kerst en dat betekent dat er weer prachtig versierde huizen te bewonderen zijn. OldambtNu.nl schrijft een wedstrijd uit…met prachtige prijzen voor de meest sfeervol versierde huizen in Oldambt!

Meer informatie volgt zo snel mogelijk, hou de website in de gaten!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button