Algemeen

Geslaagde crowdfunding actie voor verpleegtehuis de Tjamme

- advertentie -

Beerta – Vorige week kwamen Gerjan de Boer en Annemiek met een verrassing. Zij hebben afgelopen zomer een crowdfunding actie gehouden voor verpleegtehuis de Tjamme in Beerta. Crowdfunding is een manier om geld op te halen voor een project. Waar crowdfunding om draait is dat iedereen een bijdrage kan doen, eenmalig voor welk bedrag dan ook.

- advertentie -

Zo konden er afgelopen zomer buiten heel wat activiteiten plaatsvinden in het prieeltje en rondom het gebouw. Hier hebben de cliënten van het verpleegtehuis van genoten. Ze mochten toen geen bezoek ontvangen. Gerjan en Annemiek kregen van de cliënten een bos bloemen en een fotoboek als herinnering en als dank hiervoor.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button