Algemeen

Ubbo Emmius Winschoten organiseert een online kerstmarkt

- advertentie -

Winschoten – De leerlingen uit de vierde klas van het Ubbo Emmius organiseren al sinds jaren een kerstmarkt in de week voor de kerstvakantie. Helaas is het in verband met de coronamaatregelen dit jaar niet mogelijk een evenement te organiseren, maar daarvoor hebben de docenten een oplossing bedacht.

Omdat zij de leerlingen wel de fijne kneepjes van het presenteren, promoten, verkopen, stylen en creatief denken willen aanleren, organiseren de leerlingen dit jaar een online kerstmarkt!

Op de website www.ubboemmius.nl/kerstmarkt heeft iedere verkoper een digitale kraam om zijn/haar producten aan te bieden en te verkopen. De website staat open van 7 t/m 16 december. In deze periode kunt u bestellingen plaatsen via het online bestelsysteem. Donderdag 17 en vrijdag 18 december worden de producten bij de klanten thuisgebracht of hebben de leerlingen een afhaalmoment geregeld.

Bent u op zoek naar een uniek kerstcadeau of iets lekkers gemaakt door de leerlingen van het Ubbo Emmius, kijk dan op www.ubboemmius.nl/kerstmarkt en plaats uw bestelling bij één van de maar liefst 59 kramen!

- advertentie -
- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button