Incidenten

Rookmelder wekt bewoners vroegtijdig bij rook in woning

- advertentie -

Drieborg – Brandweer Bad Nieuweschans werd in de nacht van dinsdag op woensdag om 00.07 uur opgeroepen voor een woningbrand aan de Oudedijk in Drieborg.

- advertentie -

“Beter een keertje te veel gewekt dan te weinig. De brandweer werd opgeroepen omdat er in een woning een rookmelder was afgegaan.” meldt de brandweer Groningen op Twitter. “Ter plaatse zagen we inderdaad rook in de woning. Oorzaak was vermoedelijk de pelletkachel. Na een controle kon iedereen weer naar bed.” aldus de brandweer.

Rookmelders
Vroege ontdekking van brand door een rookmelder is letterlijk van levensbelang. Wie op de website rookmelders.nl de Rookmelderwijzer invult, ontvangt persoonlijk advies over hoeveel rookmelders in zijn of haar woning nodig zijn.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button