Algemeen

De Oude Gieterij zamelt boodschappen in voor mensen in armoede

Midwolda – Omdat deze Kerst anders is dan andere jaren en omdat er ook veel mensen in armoede leven vandaag de dag, bedacht Het Anker daar iets op. Ze willen mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken een hart onder de riem steken door een kerstpakket aan te reiken.

- advertentie - 

Daarom hebben ze bij De Oude Gieterij een inzamelpunt geopend waar u boodschappen kunt inleveren. Al is het een pakje thee of een lekker koekje bij de koffie. Alle kleine beetjes helpen. “We willen de mensen die wat minder te besteden hebben verrassen met een heel mooi kerstpakket. Stel u heeft thuis nog wat staan wat u eigenlijk niet gebruikt, dan kunt u dat brengen bij De Oude Gieterij.”

“We zouden het echt super vinden als u daar ons bij kunt helpen!” Je kan de boodschappen inleveren bij De Oude Gieterij, Hoofdweg 127 in Midwolda. De Oude Gieterij is onderdeel van Het Anker, wonen en dagbesteding.


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Close