Op stap

De Kerstman brengt een bezoek aan Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Het bestuur van Handel & Nijverheid Winschoten heeft gemeend om toch iets te doen aan de gezelligheid in het centrum van de Molenstad. Zo zijn onder andere de drie grote kerstbomen vol in de verlichting weer geplaatst op het Oldambtplein, Marktplein en nabij de Hema. Ook zijn er weer enkele sfeer haarden geplaatst bij enkele winkeliers.

- advertentie -

Naast deze sfeeractie’s, wat ook erg belangrijk is in deze moeilijke tijd voor iedereen, komen ook op verzoek van H&N de Kerstman en zijn Elfen naar het centrum van Winschoten. Alles gebeurt natuurlijk coronaproof.

Het Kersthuis in de Torenstraat is weer ingericht en de Kerstman komt met de arrenslee in het centrum.
De eerste keer is dat op zaterdag 12 december, daarna op zaterdag 19 en zondag 20 december.

“Het Kersthuis is ook op deze tijden geopend voor de openingstijden hiervan verzoeken wij de mensen te kijken op de Facebookpagina het kersthuis Winschoten, daar zullen we telkens de tijden en gemaakte foto’s plaatsen.” aldus H&N.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button