Incidenten

PerkinElmer zamelt 9.000 euro in voor voedselbanken

- advertentie -

Winschoten – Het bedrijf dat coronakits samenstelt voor alle landen in de hele wereld, PerkinElmer aan de Kartonnbaan in Winschoten, heeft afgelopen vrijdag 9.000 euro weten op te halen voor de voedselbanken in Winschoten, Groningen en Drachten. De drie voedselbanken krijgen voor dit geld producten, die worden gekocht bij de lokale detailhandel.

- advertentie -

Lees ook: Zijne Majesteit de Koning opent locatie waar coronatestkits worden gemaakt (video)

Het idee kwam vanuit Directeur Perry Luja en Wethouder Erich Wünker. Tijdens een bezoek van de wethouder aan het bedrijf kwam er plotseling het idee om een actie op touw te zetten voor een goed doel. Het bedrijf sprak af, om voor iedere medewerker, die in een foute kersttrui op het werk kwam, 25 euro te doneren.

Daarbij werd er nog een afspraak gemaakt. Als de burgemeester, Cora-Yfke Sikkema, samen met wethouder Erich Wünker in een pauze de pakweg 180 medewerkers zouden voorzien van warme chocolademelk met slagroom en krentenbrood met boter, dan zou het eind bedrag op 9.000 euro gezet worden.

Dit verzoek konden zij natuurlijk niet afslaan.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button