Algemeen

Hamsterwoede door naderende lockdown: winkeliers blijven langer open

- advertentie -

Oldambt – Het nieuws over de harde lockdown zorgt voor rijen bij de winkels en op de weg. In de winkelstraat van de Molenstad is het drukker dan ‘normaal’ gesproken. Ook staan op de bekende plekken files en staan de parkeerplaatsen vol.

- advertentie -

Supermarkten blijven open
“Naar aanleiding van de aangekondigde maatregelen om de toename van het aantal besmettingen te beteugelen zien we dat het te druk wordt in winkelgebieden, ook bij supermarkten en andere essentiële winkels. Zoek de drukte niet op, supermarkten blijven gewoon open.” aldus de Veiligheidsregio Groningen.

Volgens winkeliersvereniging Handel & Nijverheid Winschoten blijven de meeste winkeliers maandagavond open tot 20.00 uur, daarbij zijn er ondernemers die langer open blijven zolang de klanten aanwezig zijn.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button