Kort nieuwsSport

Crossfit Winschoten organiseert ‘All you need is Crossfit’ kerstactie

- advertentie -

Winschoten – Wat een jaar hebben we achter de rug. Een jaar dat voor niemand heeft gebracht wat we er van tevoren van verwacht hadden. Voor het team van Crossfit Winschoten is dit niet anders geweest, zeker als jonge onderneming waren (en zijn) het onzekere tijden. Door de enorm loyale en betrokken leden is het relatief gezien toch een redelijk jaar geweest.

- advertentie -

Onze dank daarvoor is groot! Nu 2020 ten einde komt willen we graag iets terug geven in de vorm van een kerstactie: ‘All you need is Crossfit’. Want kerst staat voor de deur, en nog meer dan anders betekent dit een perfect moment om saamhorigheid en liefdadigheid te combineren en uit te dragen.

Wat houdt deze actie in? Crossfit Winschoten is op zoek naar iemand die in het afgelopen jaar vanwege financiële, fysieke of mentale problemen niet in de mogelijkheid is geweest om te sporten. Iemand die het zwaar heeft gehad op welke manier dan ook en een goede start van 2021 kan gebruiken. Ken jij zo iemand? Mail dan naar erik@crossfitwinschoten.nl met in die mail de reden waarom degene die jij aandraagt het verdiend om een jaar lang gratis te sporten bij Crossfit Winschoten.

Op kerstavond wordt bekend gemaakt wie van de inzendingen is uitgekozen voor een jaar lang gratis sporten en dus deel uit mag maken van de ‘Crossfit familie’. Samen staan we sterk!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button