Algemeen

Bekendmaking winnaar: mooist versierde Kersthuis in Oldambt!

- advertentie -

Winschoten – Jee, wat zijn er veel prachtig versierde, verlichte huizen in ’t Oldambt! Heel veel mooie lichtpuntjes in deze bijzondere tijd. OldambtNu.nl schreef een wedstrijd uit voor het mooist versierde huis….met mooie prijzen. Beschikbaar gesteld door de Welkoop, Sportcentrum Nico Jager, Jumbo Jan van der Weele en Slagerij Hofman.

- advertentie -

En wat kregen we mooie reacties! 22 mensen namen deel en stuurden een foto van hun huis in. Sommigen met eenvoudige, ingetogen versiering, anderen kleurig en opvallend. De video- en fotografen gingen langs de huizen voor een plaatje en soms een praatje. Mensen die ons wezen op het mooie huis van de buren…die ze een prijs zo zouden gunnen. Vanaf 21 december kon iedereen stemmen op het huis van zijn of haar voorkeur.

En stemmen, dat werd gedaan! Meer dan 3200 stemmen zijn er gegeven! De jury onder leiding van S. Claus maakt vandaag de winnaars bekend;

Met een meerderheid van stemmen en goedkeuring van Santa is het huis van Franck en Frank aan de Hoofdweg in Westerlee als winnaar uit de bus gekomen, van harte gefeliciteerd! Zij hebben met hun mooie versiering de designhaard gewonnen, beschikbaar gesteld door de Welkoop.

(Lees verder onder de foto)

Foto: Ina Muntinga/ OldambtNu.nl

Zij werden op de voet gevolgd door nummer twee, Fam. van Driel wonend aan de Vendelstraat in Heiligerlee, hiermee wonnen zij een half jaar gratis sporten bij Sportcentrum Nico Jager.

(Lees verder onder de foto)

Ina Muntinga /Oldambt.Nu

De derde prijs, een goed gevulde boodschappentas van Jumbo Jan van der Weele, is gewonnen door Gery van den Brink wonend aan de Hoethslaan in Midwolda.

(Lees verder onder de foto)

Foto: Trijntje Timmer/ OldambtNu.nl

De vierde plaats is voor Joanna Walczyk wonend aan de Bovenburen in Winschoten, waarmee ze een mooie vleesschaal van Slagerij Hofman heeft gewonnen.

(Lees verder onder de foto)

Foto: Ina Muntinga/ OldambtNu.nl

OldambtNu.nl stelt nog een mooie troostprijs beschikbaar, deze gaat naar Leonie Begeman uit Winschoten. Zij krijgt een foto van haar prachtig versierde huis afgedrukt op premium acryl.

(Lees verder onder de foto)

Foto: Ina Muntinga/ OldambtNu.nl

Alle deelnemers worden door ons benaderd om een afspraak te maken omtrent de prijzen.

Vervolg
Het leefde in ’t Oldambt! Vragen kregen we ook…of er een route was langs de verlichte huizen. Nee, dat was er niet, maar het idee is leuk en we overwegen het zeker voor de tweede editie. Want een tweede editie komt er zeker! Volgend jaar zal er opnieuw een wedstrijd voor het mooist verlichte huis uitgeschreven worden.

Sponsoren, vrijwilligers en vooral alle deelnemers: hartelijk dank en alvast hele fijne feestdagen gewenst!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button