Algemeen

Vanavond: online kerstnachtdienst Immanuël

- advertentie -

Winschoten – Kerst is het feest om met elkaar de geboorte van Jezus Christus te vieren en samen te komen, thuis, bij familie en in de kerk. Daar kan een bezoek aan de kerstnachtdienst niet bij ontbreken: elkaar ontmoeten, samen God aanbidden en genieten van een prachtige avond.

- advertentie -

Dit jaar doen we dat anders dan we gewend zijn, namelijk volledig online via livestream. Natuurlijk zullen we daarbij het fysieke contact met elkaar missen, maar we kijken ook verwachtingsvol uit hoe we zo op een nieuwe manier gezegend en geïnspireerd worden door de boodschap van Kerst.

We zijn vanavond vanaf 21.00 uur live te volgen via www.egimmanuel.nl

Jij bent hierbij van harte uitgenodigd!

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button