Algemeen

Start nieuwe busdienstregeling 3 januari

- advertentie -

Groningen/ Drenthe – Op zondag 3 januari 2021 start de nieuwe busdienstregeling van Qbuzz in Groningen en Drenthe. De grootste wijzigingen vinden plaats in de stad Groningen en in en rondom Emmen. Een overzicht met alle wijzigingen is beschikbaar op de website van Qbuzz www.qbuzz.nl/gd.

- advertentie -

Minder bussen op lijnen met tijdelijk minder reizigers
Op veel lijnen blijven vooralsnog minder bussen rijden vanwege de daling in het aantal reizigers door de coronamaatregelen. Bijvoorbeeld naar Zernike rijden minder bussen omdat er minder studenten zijn die fysiek onderwijs krijgen.

Op veel andere verbindingen worden ook wijzigingen doorgevoerd, zoals de introductie van de nieuwe lijn 72 Emmen – Ter Apel – Bourtange – Vlagtwedde – Winschoten, die delen van de lijnen 14, 42 en 73 vervangt. Lijn 109 Assen – Zernike zal weer gaan rijden en zal in Assen gaan doorrijden via de Europaweg naar het station.

Een overzicht met alle wijzigingen en de dienstregeling is beschikbaar op de website van Qbuzz www.qbuzz.nl/gd.

Op de onderstaande foto’s zijn de regionale wijzingen te zien.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button