Cultuur

Doe mee aan de Nieuwjaarsquiz van de Groningse bibliotheken

- advertentie -

Groningen – Jaarlijks bezoeken duizenden mensen de Groningse bibliotheken om mee te doen aan activiteiten voor jong en oud. Nu deze activiteiten tijdelijk niet door kunnen gaan, schakelt Biblionet Groningen over naar online programma’s. Vrijdag 8 januari organiseren we een Nieuwjaarsquiz voor het hele gezin.

- advertentie -

Op vrijdag 8 januari kun je met het hele gezin meedoen aan de Nieuwjaarsquiz van Biblionet Groningen. Van 18.30 tot 19.30 uur presenteert Ian de Kahoot-quiz live op onze Facebook-pagina. De vragen zijn een uitdagende mix voor alle leeftijden. Deelname is gratis én er is een mooie prijs te winnen.

Wat heb je nodig:
– Een tablet of computer voor het meekijken naar onze livestream via facebook.com/groningsebibliotheken.
– Een smartphone of tablet voor het beantwoorden van de quizvragen via Kahoot.

Vooraf aanmelden is niet nodig. Als je op 8 januari op tijd klaar zit met een iPad, laptop of smartphone, kun je meedoen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button