Algemeen

Ondernemers Plus Veenstra dragen winkel over aan nieuwe ondernemer

- advertentie -

Winschoten – “Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Na een periode van 25 jaar waarvan ruim 22 jaar als ondernemer hebben wij besloten onze winkel in Winschoten te verkopen.” dat schrijven ondernemers Chris en Maria Veenstra van de Plus Supermarkt aan de Jachtlaan in Winschoten op Facebook.

- advertentie -

“Op 31 januari wordt de winkel overgedragen aan een nieuwe ondernemer die de winkel zal voortzetten en hopelijk net zoveel plezier gaat beleven aan het ondernemen en het exploiteren van de Plussupermarkt in Winschoten. Alle medewerkers gaan mee over naar de nieuwe ondernemer en in dat opzicht zal er in eerste instantie voor u als consument niets veranderen.” zeggen ze.

“Daarbij komt dat de nieuwe ondernemer geen onbekende is voor de medewerkers en veel van de consumenten omdat hij al een aantal jaren bedrijfsleider is geweest in de Plus in Winschoten. De nieuwe ondernemer is Sander Giethoorn. Wij willen alle consumenten bedanken voor het jarenlange vertrouwen in onze winkel en hopen dat u ook in de toekomst een vast gezicht blijft bij de Plus.” aldus Chris en Maria Veenstra.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button