EconomieVideo

Historisch verzamelalbum Jumbo Scheemda uitgereikt (video)

- advertentie -

Scheemda – Jumbo Scheemda van eigenaren Gert en Reina Lukens bestaat 10 jaar. Dit heugelijke feit is bekroond met een mooi historisch boek over Scheemda.

- advertentie -

Op 28 december heeft Gert Lukens met ‘zijn’ voetbalteam van SC Scheemda bij ruim 2000 adressen in Scheemda een bijzonder boek bezorgd.

“Het is een uniek verzamelalbum over Scheemda geworden”, vertelt Gert Lukens trots. “Jan Groenbroek van de Historische Vereniging Scheemda en Omstreken heeft een mooie selectie gemaakt van prachtige panden en wetenswaardigheden. Mensen kunnen nu de ontbrekende foto’s gaan verzamelen.”

Maandag 4 januari zijn er drie unieke exemplaren van dit verzamelalbum uitgereikt. In deze boeken zijn de ontbrekende foto’s afgedrukt. De boeken werden overhandigd aan burgemeester Cora-Yfke Sikkema en wethouder Erich Wünker. “We hadden Jan Groenbroek ook voor de uitreiking van het boek uitgenodigd. Maar dat hij zelf ook zo’n bijzonder boek mocht ontvangen was voor hem een verrassing.”

De klanten van de Jumbo kunnen vanaf vandaag fanatiek gaan sparen om het album vol te krijgen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button